Van Grunsven Zonwering Deurne

Zonwering Deurne

Welkom op de website van Zonwering Deurne, dé specialist op het gebied van binnen- en buiten-zonwering. Ad en Francien Vereijken zijn het bedrijf in 1979 gestart en sinds 2000 hebben wij, John en Susan van Grunsven, Zonwering Deurne overgenomen. Sinds die tijd zijn er kleine aanpassingen doorgevoerd maar de basis is gebleven: oplossingsgericht denken in situaties waar de zon geweerd moet worden.

Bij het plaatsen van zonwering dient met veel zaken rekening gehouden te worden. Zeker in deze tijd waarbij bijna geen enkele situatie meer standaard is. Door onze uitgebreide kennis, jarenlange ervaring en het ruime productaanbod kan voor nagenoeg elke situatie een oplossing geboden worden.

Gerenommeerde merken, die hun kwaliteit al jaren bewezen hebben, zorgen ervoor dat wij woorden als ‘service’, ‘kwaliteit’ en ‘garantie’ ook waar kunnen maken. In onze showroom kunnen wij u veel laten zien op het gebied van binnen- en buitenzonwering. Wilt u echter meteen een advies op maat dan is dit geen enkel probleem. Met één telefoontje regelt u dat we langskomen om de situatie ter plekke te bekijken en in te meten waarna we snel een prijsopgave kunnen aanbieden. Geheel vrijblijvend, dat spreekt voor zich.U kunt bij ons terecht voor onder andere: knikarmschermen – uitvalschermen – rolluiken - (zip)screens –markiezen – verandazonweringen – terrasoverkappingen - horren- Veluxproducten.

Graag denken wij met u mee voor een passende zonwerende oplossing!

Website door Buro TARGET